شیائومی

بررسی و مقایسه مشخصات اسکوترهای برقی Ninebot ES1 و Ninebot ES2

با سلام خدمت همراهان دوست داشتنی مجله می مارکت

امروز همراه ما باشید تا سری به دنیای شگفت انگیز اسکوترها بزنیم. ما در دنیایی زندگی می کنیم که هر روز با وسیله ای جدید مواجه میشیم که در راستای فراهم کردن راحتی ما ساخته شده. یکی از وسایلی که در زمینه حمل و نقل پیشرفت بسزایی داشته اسکوترهای برقی هستن. مطالعه مشخصات اسکوترهای برقی به خرید شما کمک زیادی می کنه. ما در این مطلب به مقایسه اسکوترهای برقی ES1 و ES2 می پردازیم. با داشتن این اسکوترها هیجان و تنوع رو به خودتون هدیه بدید، ما هم در این راستا به شما کمک می کنیم.

بررسی کامل مشخصات اسکوتر ES1 و ES2

شرکت Segway انقلاب بزرگی در عرصه اسکوترها پدید آورده. با ارائه محصولات بسیار جذاب و کاربردی نظر افراد زیادی بخصوص جوانان رو در سر تا سر دنیا به خودش جلب کرده. یکسری از محصولات به اسم ناین بات شاخته شدن که در مدت زمان کوتاهی تغییرات چشمگیری روی اون ها انجام شده تا نیاز مصرف کنندگان را به بهترین نحو برطرف کنه. اسکوتر های برقی ES1 وES2 از جمله محصولات این برند هستن که به بررسی شباهت ها و تفاوت های هر دو مدل می پردازیم.

ساختار و شکل ظاهری اسکوتر برقی ES1 و ES2

این دو مدل اسکوتر برقی از نظز ظاهری، عملکرد و … شباهت ها و در عین حال تفاوت هایی باهم دارن که به بررسی اون ها می پردازیم. اول از همه میریم سراغ اسکوتر برقی Ninebot ES1 که وزنش معادل 11 کیلوگرم هست. این مدل اسکوتر از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده، بخاطر همین سبکه و به راحتی با یه دست می تونید اون رو جا به جا کنید. این اسکوتر قابلیت تا شدن داره. اسکوتر برقی ناین بات ES1 جوری طراحی شده که ارتفاع فرمان و عرض شاسی برای بزرگسالان مناسبه و برای بچه ها توصیه نمیشه. البته باید بگیم که این اسکوتر می تونه 100 کیلوگرم وزن رو تحمل کنه در مواردی هم با وزن بیشتر از این آزمایش شده که سرعت اسکوتر رو کم کرده. این اسکوتر از سطح زمین 10 سانتی متر فاصله داره که مانع از ورود آب به اون میشه. مدل دیگری که از لحاظ شکل ظاهری اون رو بررسی می کنیم اسکوتر برقی Ninebot ES2 هست. این اسکوتر برقی 12 کیلوگرمه که از ES1، دو کیلوگرم سنگین تره. ES2 هم مثل ES1 از آلیاژ آلومینیوم ساخته شده. میله وسط اسکوتر 5 سانتی متر بلند تر از اسکوترهای مشابه هست. این اسکوتر هم قابلیت تا شدن داره.

مقایسه اسکوترهای برقی ES1 و ES2

اجزای سازنده اسکوتر برقی ES1 و ES2

به بخشی می رسیم که جزئیات و اجزای اسکوترها را بیشتر مورد نقد قرار می دیم. شاسی اسکوتر ناین بات ES1 از لاستیک محکم ساخته شده که مانع از لغزش کفش روی اون میشه  و زیره شاسی فلزی هست. پشت این لایه یه سری راهنمایی ها و هشدار ها روی برچسب نوشته شده که می تونه بهتون برای  رانندگی مطمئن، کمک زیادی بکنه. یک پدال در قسمت پایین میله عمودی قرار داره که با فشار دادنش می تونید اسکوتر رو تا کنید. روی دسته فرمان رو کاوری از جنس پلاستیک پوشونده که در صورت کثیف شدن می تونید راحت تمیزش کنید. البته همین پلاستیک فشرده که دو طرف فرمون رو گرفته، از ضربه خوردن فرمون جلوگیری می کنه. وقتی به فرمون نگاه می کنید، در قسمت وسط یه نمایشگر قرار داره که با روشن کردن اون با دکمه ای که زیرشه، می تونید تمام پارامترهای اسکوتر برقی رو ببینید. دوتا دکمه هم در دو سمت چپ و راست نمایشگر قرار داره که سمت راست گاز الکترونیکی و سمت چپ ترمز الکترونیکیه که رنگ هر دو دکمه با هم متفاوته. گاز به رنگ آبی و ترمز به رنگ خاکستریه که تشخیص از هم براتون راحت تر باشه.

پارامترهایی که روی صفحه نمایش براتون ظاهر میشه:

  •  حالت رانندگی
  •  نشانگر بلوتوث
  • سرعت

 

مقایسه اسکوترهای برقی ES1 و ES2

حالا میریم سراغ اجزای سازنده اسکوتر برقی ناین بات ES2. دو چرخ در قسمت جلو و عقب این اسکوتر قرار داره که قطرش 20 سانتی متره و می تونه خطر عبور از روی میخ و شیشه رو کاهش بده. اما به این معنا نیست که این محصول می تونه در جاده های خاکی و پر از سنگ خوب عمل کنه، فقط در سطح شهر و مسیرهای صاف باید مورد استفاده قرار بگیره. اسکوتر ES2 از ضریب استاندارد IPX5 پشتیبانی می کنه یعنی در برابر قطرات باران مقاومه ولی ضد آب نیست. یکی از قسمت های اسکوتر ES2 که اون رو جذاب کرده 16 تا چراغ LED زیر شاسی هست، وقتی روشن میشه بخصوص در شب نمای زیبایی رو داره. شما می تونید رنگ چراغ های LED رو به سلیقه خودتون انتخاب کنید.صفحه نمایش ES2 هم مثل نمایشگر ES1 در وسط فرمونش قرار داره و سرعت، عمر باتری و … رو بهتون نشون میده.  دکمه گاز و ترمز هم مشابه اسکوتر برقی ES1 در دو طرف صفحه نمایش قرار گرفته.  

مقایسه اسکوترهای ES1 و ES2

 

نحوه حرکت و راه اندازی اسکوتر برقی ES1 و ES2

به قسمت هیجان انگیز این دو مدل اسکوتر رسیدیم. رانندگی با این اسکوترها  خیلی لذت بخش هست. اول از همه باید اپلیکیشن Segway App دانلود کنید که این اپلیکیشن هم برای گوشی های اندروید و هم IOS در دسترسه. بعد از روشن کردن اسکوتر دستورات رو به ترتیب اجرا کنید. این برنامه چگونگی تا شدن، باز کردن اسکوتر و نحوه عملکرد ترمزها رو به شما نشون می ده. اسکوتر برقی Ninebot ES1 مجهز به دو نوع ترمز هست، در قسمت جلو ترمز الکترونیکی و در عقب ترمز مکانیکی قرار گرفته. نکته حائز اهمیت اینه که قبل از رانندگی همه پیچ ها رو چک کنید که خطری براتون پیش نیاد. اپلیکیشن Segway App ، ویژگی هایی مثل دکمه قفل کردن اسکوتر، سوئیچ کروز کنترل و تنظیمات محدودیت سرعت رو در اختیارتون قرار می ده. دیگه جای نگرانی برای دزدیده شدن وسیلتون وجود نداره. علاوه بر این شارژ باتری، ثبت مسیر طی شده و کل مسافت طی شده رو بهتون نشون میده.

مقایسه اسکوترهای برقی ES1 و ES2

 

اسکوتر برقی ES1، سه تا حالت رانندگی داره:

حالت First mode: در این حالت سرعت اسکوتر 15 کیلومتر بر ساعت است که برای مبتدی ها مناسبه.

حالت Basic/Standard: حالت تعادلی بین ذخیره باتری و شتاب اسکوتر برقرار می کنه و حرف S رو روی صفحه نمایش نشون میده.   

حالت Sports mode: بیشترین سرعت رو خواهید داشت و میزان ذخیره باتری در پایین ترین حد ممکن صورت میگیره و حرف S به رنگ قرمز در میاد.

از مزایای دیگر ES1 می تونیم به مکانیسیم ریکاوری انرژی اشاره کنیم که از حالت ضعیف به ماکزیمم تغییر بدید. اگر روی یه مسیر صاف رانندگی می کنید اسکوتر میزان باتری کمتری مصرف می کنه. اگر هم مسیر ناهموار باشه میزان شارژ مصرفی بیشتر میشه. سرعت این وسیله 20 کیلومتر در ساعته البته می تونه تا 25 کیلومتر در ساعت هم افزایش داشته باشه.

نصب و راه اندازی اسکوتر ES2 مثل اسکوتر ES1 هست و عملکردهای این دو مدل بهم شباهت داره ولی تفاوت هایی هم با یکدیگر دارند. میله عمودی اسکوتر باعث میشه تعادلتون در حین حرکت حفظ بشه، حتی اگر اولین باره که با اسکوتر رانندگی می کنید. یک ویژگی که ES2 را از ES1 متمایز میکنه سیستم تعلیق اون هست. این ویژگی از شک ها و تکان های ناشی از سطح  ناهموار که ممکنه به راننده وارد بشه، جلوگیری می کنه.  

اسکوتر برقی ES2 هم سه تا حالت رانندگی داره:

حالت Sport: ماکزیمم سرعت داره و حرف S با رنگ قرمز نشون داده میشه.

حالت استاندارد: بصورت یک دایره سفید رنگ که حرف S وسطشه.

حالت محدود: حرف S روی صفحه نمایش ظاهر نمیشه.

باید به این نکته توجه داشته باشیم که اسکوتر برقی ناین بات ES2 دو تا ترمز داره. یک ترمز که دکمه اش در سمت چپ صفحه نمایش هست و از موتور برای کم کردن سرعت استفاده میکنه. ترمز دوم با فشار دادن پا روی گل گیر عقب و ایجاد اصحکاک روی چرخ عقب عمل می کنه.

میزان شارژ و باتری اسکوتر برقی ES1 و ES2

قسمتی که در هر وسیله ای اهمیت ویژه ای داره باتری اونه. باتری اسکوتر برقی ناین بات ES1 در مدت زمان 3.5 ساعت به طور کامل شارژ میشه. رابط شارژ روی میله عمودی اسکوتر قرار گرفته که  فاصله اش تا زمین 57 سانتی متره. دوام باتری تا مسافت 25 کیلومتر هست، در صورتی که یه باتری اضافه کنیم تا مسافت 45 کیلومتر دوام میاره. مزیت فوق العاده ای که اسکوتر ES1 داره سیستم مدیریت باتری هوشمند هست که منجر به عملکرد خب باتری میشه. این اسکوتر از توان موتور 500 وات برخورداره.باتری  اسکوتر برقی ناین بات ES2 دارای ظرفیت 187 وات ساعت هست و توان این محصول 300 تا 700 واته. مدت زمان شارژ باتری 3.5 ساعته. این اسکوتر سرعت 25 کیلومتر در ساعت رو به شما ارائه میده که با اضافه کردن یه باتری اضافه سرعت به 30 کیلومتر در ساعت میرسه. ES2 از سیستم ذخیره و ریکاوری انرژی برخورداره. شما می تونید میزان شارژ اسکوتر رو روی صفحه نمایش ببینید. رابط شارژ روی میله عمودی فرمون قرار گرفته و با در پوش پلاستیکی پوشیده شد که از ورود گرد و خاک به اون جلوگیری می کنه.

مقایسه اسکوترهای برقی ES1 و ES2

جمع بندی

شما با داشتن یکی از اسکوترهای برقی ES1 یا ES2 می تونید رانندگی متفاوت و هیجان انگیزی رو تجربه کنید. هر دو مدل اسکوتر ناین بات از استقامت و ایمنی بالایی برخوردارن و به شما رانندگی مطمئنی رو ارائه میدن. طراحی سبک این اسکوترها باعث حمل و نقل راحت اونا میشه. عمر طولانی باتری از دیگر نقاط قوت این دو اسکوتر هست و به شما این امکان رو می ده که بدون نگرانی از تمام شدن شارژ، مسافت زیادی رو از رانندگی با این دو مدل اسکوتر ناین بات لذت ببرید.  

 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *