آموزش تنظیمات دو سیمکارت در گوشی های شیائومی

درود به همراهان مجله می مارکت. امیدوارم که همگی در سلامت کامل باشید.
همونطور که اطلاع دارید اکثر تلفنهای هوشمند جدید از دو سیمکارت پشتیبانی میکنن. در این پست قصد داریم تنظیمات و قابلیتهایی که برای سیمکارتها وجود داره رو بررسی کنیم. برای اینکار ابتدا وارد تنظیمات بشید و مثل عکس زیر گزینه SIM Cards & Mobile networks رو انتخاب کنید.
در صفحه بعد تنظیمات زیر رو مشاهده میکنید. با تپ کردن روی هر سیمکارت میتونید وارد تنظیمات مربوطه بشید در اینجا قصد داریم گزینههایی که در این صفحه قرار دارن رو بررسی کنیم.
Mobile data: همونطور که مشخصه اینترنت سیمکارت رو فعال میکنه.
Dual 4G: به شما این اجازه رو میده که با هر دو سیمکارت به شبکه 4G متصل بشید. این گزینه در گوشیهای Cat 6 و بالاتر وجود داره و همونطور که در پست آموزش اتصال به 4.5G در گوشیهای شیائومی گفتم، اگر قصد دارید از اینترنت 4.5 استفاده کنید باید این گزینه رو خاموش کنید.
Set data plan: در این بخش میتونید حجم مصرفی رو مشخص کنید و زمانیکه به اون نزدیک شدید بهتون هشدار بده و یا کلا اینترنت رو قطع کنه.
با استفاده از گزینه Peak data limit میتونید حجم مصرفی ماهیانه به مگابایت یا گیگابایت انتخاب کنید و گزینه دوم زمانیکه به اون حجم برسید اینترنت رو خاموش میکنه. در تنظیمات پایین تر روز و هشدار رو انتخاب میکنید. به عنوان مثال اگر 100 مگابایت انتخاب کرده باشید زمانیکه به 80 درصد مصرف یعنی 80 مگابایت استفاده برسید بهتون هشدار داده میشه.
Data roaming : در این قسمت میتونید انتخاب کنید که در حالت رومینگ (اتصال به سایر اپراتورها) اینترنت متصل بشه یا خیر. همونطور که میدونید هزینهها در رومینگ در تمام کشورها بسیار زیاد هست و بهتره این گزینه رو غیرفعال کنید.
Always recive MMS : دریافت MMS ها بدون اینترنت. MMS پیامهایی هست که میتونه شامل طیف وسیعی از فرمتهای تصویری، صوی و فایل بشه. با فعال کردن این گزینه میتونید MMS رو بدون اینترنت دریافت کنید و هزینه دریافت MMS بسیار بالا هست و بهتره این گزینه رو هم خاموش کنید.
در ادامه و قسمت پایین تر یک گزینه به نام DEFAULT SETTINGS وجود داره. دوستانی که پرسیده بودن چیکار کنیم در زمان تماس سیمکارت پیشفرض استفاده نشه از این قسمت قابل تنظیم هست. کافیه روی Dial تپ کنید و در پنجره بعد گزینه Not Set رو انتخاب کنید.
در قسمت بعدی با کلیک کردن روی اسم سیمکارت وارد تنظیمات اون میشید.
در این قسمت میتونید یک سیمکارت رو به کلی خاموش کنید. (زمانیکه قصد خارج سازی دارید بهتره اینکار انجام بشه.) در ادامه میتونید نام دلخواه بذارید و شماره سیمکارت هم بنویسید.
Access Point Names : در این آموزش بهتون یاد دادیم چطور APN (مخفف سه کلمه بالا) رو بسازید و اگر با اینترنت سیمکارت مشکل دارید و عمل نمیکنه با ساخت APN مشکلتون حل میشه.
Preferred network type : انتخاب نوع شبکه هست که در سه حالت 2G – 3G – 4G قابل تنظیم هست. همونطور که میدونید با تنظیم به حالت 2G مصرف باتری کاهش پیدا میکنه. پس اگر نیازی به اینترنت و 4G ندارید میتونید با اینکار مصرف باتری رو کاهش بدید. کاربرانی که برای تماس مشکل داشتن به این دلیل هست که این قسمت روی 4G تنظیم شده و هنگام برقراری تماس به 3G تغییر میکنه و ممکنه شبکه های 3G در منطقه شما قوی نیست و تماس مشکل پیدا میکنه. برای حل این مشکل شبکه رو به 2G تغییر بدید و مجددا تماس بگیرید و تست کنید.
Mobile networks : در این قسمت میتونید شبکه رو به صورت خودکار و یا دستی جستوجو و انتخاب کنید. این گزینه بیشتر زمانی کاربرد داره که به هر دلیلی گوشی نمیتونه شبکه مورد نظر رو پیدا کنه و متصل بشه و یا قصد دارید به رومینگ وصل بشید.
در آخر اگر برای اتصال به شبکه و استفاده از اینترنت سیمکارت، وای فای و یا هات اسپات مشکلی دارید پیشنهاد میکنم این پست رو مطالعه کنید.
برای ارسال پیام قبل از تایپ کردن در کنار باکس پیام میتونید سیمکارت رو انتخاب کنید و تنظیم پیشفرض نداره. سوالی داشتید توی کامنتهای بپرسید تا پاسخ داده بشه.
موفق باشید.