بررسی تخصصی

6 ویژگی برتر MIUI 12.6 در گوشی‌های شیائومی

درود به همراهان مجله می مارکت. امروز قصد دارم چند ویژگی جدید که به همراه MUI 12.6 در گوشی‌های شیائومی عرضه میشه رو بهتون نشون بدم. این مطلب براساس یه رام اروپا ساخته شده که روی Mi 9T تستش کردم و هنوز برای گلوبال و سایر گوشی‌ها ممکنه عرضه نشده باشه و ممکنه حتی تا یکسال آینده طول بکشه تا برای گوشی شما عرضه بشه.

شایدم یه روز 🙂 کی میدونه!

عملکرد پاور و طراحی جدید ولوم

عملکرد پاور و طراحی جدید ولوم در MIUI 12.6

عملکرد پاور و طراحی جدید ولوم در MIUI 12.6

این طراحی به طور کلی توی MIUI 12.6 تغییر کرده. از اسلایدر تغییر صدا گرفته که می‌تونید خیلی سریع آلارم یا DND رو انتخاب کنید و با یک سواپ (بالا پایین کشیدن) انگشت اونا رو تغییر بدید. نه فقط این، اگر دکمه پاور رو فشار بدید و نگه دارید می‌بینید که طراحی این بخش هم به سواپ کردن برای خاموش یا ری استارت کردن تغییر کرده.

انیشمیشن شارژ باتری

انیشمیشن شارژ باتری در شیائومی MIUI 12.6

انیشمیشن شارژ باتری در شیائومی MIUI 12.6

اگر از انیمیشن شارژ قدیمی خسته شدید، MIUI 12.6 این امکان رو میده که از بین سه انیمیشن مختلف یکی رو انتخاب کنید. هر دو رو توی عکس بالا بهتون نشون دادیم. شما کدومش رو بیشتر دوست دارید؟ توی کامنتا بگید من خودم شخصا اون سبزه رو دوست دارم. اما اگر شیائومی یه قابلیت به بخش تم‌ها اضافه کنه که این انیمیشن هم بتونه آپدیت دریافت کنه و تعداد بیشتری در دسترس باشه عالی میشه.

حالا اگر براتون سواله که چطور فعالش کنید کافیه وارد تنظیمات، تنظیمات صفحه قفل و صفحه نمایش همیشه روشن بشید و انیمیشن شارژ رو به شکلی که توی عکس زیر نشون دادیم تغییر بدید.

تغییر انیمیشن شارژ در شیائومی

اینجا میبینید که در حال حاضر 3 انیمیشن اضافه شده و در آینده ممکنه تعداد اونا بیشتر هم بشه.

حالت تمرکز یا فوکس مد

حالت تمرکز یا فوکس مد

با روی کار اومدن MIUI 12.6، قابلیت تمرکز تغییرات زیادی توی طراحی داشته و بعضی از گوشی‌ها که این قابلیت رو نداشتن هم بهشون اضافه شده. از این قابلیت برای مدیتیشن و یا انجام کارهای ضروری می‌تونید استفاده کنید تا نوتیفیکیشن‌های گوشی اذیتتون نکنن. شما می‌تونید این تنظیمات رو به دلخواه تنظیم کنید. یه آموزش ویدیویی در این زمینه در اینستاگرام و وبلاگ هم با عنوان سلامت دیجیتال قرار دادیم که این قابلیت و یه سری ویژگی‌های دیگه رو توضیح دادیم. پیشنهاد می‌کنم اون مطلب رو حتما بخونید و یا ویدیوش رو ببینید.

با توجه به اعتیاد به گوشی و چک کردن مداوم اون من خودم دچار مشکل عدم تمرکز شده بودم که توی اون ویدیو و مطلب سلامت دیجیتال بهتون نشون دادم چطور کنترلش کنید تا به وضعیت من دچار نشین!

داشبورد زمان صفحه نمایش

داشبورد زمان صفحه نمایش در شیائومی

داشبورد زمان صفحه نمایش در شیائومی

این بخش رو هم در مطلب سلامت دیجیتال به طور کامل توضیح دادم که در حال حاضر با طراحی متفاوتی در دسترسه. در MIUI 12.6 طراحی این بخش دستخوش تغییر شده و می‌تونید اطلاعات جزئی تر از تعداد دفعات بازکردن صفحه نمایش، وارد شدن به نرم‌افزارها و … رو بررسی کنید. اینم بهتون کمک می‌کنه ببینید اعتیادتون به بازکردن گوشی یا چک کردن برنامه‌ها چقدره. مثلا خودم بدون دریافت کردن نوتیفیکیشن عادت دارم هر 5 دقه صفحه گوشی رو باز کنم. اینا واقعا بده! پیشنهاد میکنم حتما اینا رو بررسی و کنترل کنید تا زندگی سالم‌تری داشته باشید.

کشوی برنامه جدید

کشوی برنامه جدید

نتونستم عکس بهتری بدون زبان چینی پیدا کنم چون این طراحی جدید هنوز به نسخه‌های گلوبال اضافه نشده.

با طراحی جدید استفاده از این بخش راحت تر شده و ویجت‌های بیشتری رو می‌تونید توی این بخش قرار بدید. امکان قرار دادن ویجت بعضی از برنامه‌های شخص ثالث که خودتون نصب کردید هم حالا وجود داره.

امنیت

امنیت در MIUI 12

روز به روز میبینم که برنامه‌ها درخواست‌های عجیب بیشتری میکنن. کافیه یه بازی ماشینی دانلود کنید و میبینید که دسترسی به مخاطبین و شماره باباتون هم میخواد تا بذاره بازی کنید. ممکنه خیلیا بگن ما برامون مهم نیست اما اون کسایی که این اطلاعات رو سرقت میکنن خیلی بدردشون می‌خوره. MIUI توی زمینه امنیت کارای جالبی تا الان انجام داده که قبلا پست‌هایی در موردش توی وبلاگ گذاشتیم که چطور ازشون استفاده کنید.

پیشنهاد میکنم مطلب بررسی امنیت و دسترسی نرم‌افزارها رو بخونید. اگر دوست ندارید هک بشید یا اطلاعاتتون دست افراد بیگانه بیوفته بهتره همیشه مراقب باشید.

حالا یه قابلیت جالب تر و جذاب تر که MIUI 12.6 در این زمینه اضافه کرده. یادمه یه بار برنامه ماشین‌حساب دانلود کردم دسترسی به مخاطبین می‌خواست. خلاصه این مشکلات با قابلیت جدید در MIUI 12.6 حل شده. شما می‌تونید به جای عدم دسترسی، از قابلیت Return blank messages استفاده کنید. این کار به برنامه دسترسی میدن به مخاطبینی که وجود ندارن و الکیه. با اینکار برنامه یا بازی کار میکنه اما دسترسی به اطلاعات واقعی شما نداره. به هرحال اینم یه ویژگی خیلی خوبه که بعد از حذف کردن موقعیت مکانی از عکس‌ها دیدم چون به شخصه دوست ندارم اطلاعاتم توسط برنامه نویس‌های غریبه استفاده بشه.

جمع بندی: در زمینه امنیت و شخصی سازی اون، با توجه به تجربیاتی که دارم و مطالبی که تا الان نوشتم و ترجمه کردم، می‌تونم بگم رام MIUI در این زمینه از اکثر گوشی‌های اندرویدی بهتر عمل کرده. چون این قابلیت‌ها رو توی هر گوشی پیدا نمی‌کنید. ولی خب یکی از مشکلاتی که بعضی از رام های شیائومی ممکنه داشته باشن باگ های کوچیکی هست که به دلیل گستردگی و امکانات زیادش پیش میاد. شیائومی اخیرا گفته بود برنامه نویس‌های زیادی استخدام کرده تا رام MIUI حداقل باگ داشته باشه که به نظرم خوبه اما هیچ سیستم‌عاملی بدون باگ نیست. به هر حال اگر گوشی شیائومی دارید استفاده از این قابلیت‌ها رو نادیده نگیرید.

 

منابع: انجمن شیائومی، تجربیات شخصی

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *