مقایسه اکسسوری ها

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

سلام به همراهان مجله تخصصی می‌مارکت. همانطور که می‌دانید شیائومی یک شرکت بزرگ چینی شناخته شده در سراسر جهان است. ردمی که یکی از برندهای فرعی آن است نیز از معروفیت زیادی برخوردار است. این برند نه تنها گوشی‌های خوبی را برای کاربران عرضه کرده بلکه در زمینه صوتی و ایرفون‌های بی‌سیم نیز عملکرد قابل قبولی را ارائه داده است. در این مطلب Redmi Airdots و Redmi Airdots 2 را به لحاظ شباهت‌ها، تفاوت‌ها و دیگر مشخصات آن‌ها بررسی می‌کنیم.

ابتدا تمام تفاوت‌هایی که لازم است بدانید را در جدول زیر مشاهده کنید.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

مقایسه طراحی و ظاهر Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

قبل از اینکه در مورد نحوه عملکرد این دو ایرفون بی‌سیم صحبت کنیم، ترجیحا کمی در مورد قابل توجه ترین چیز، یعنی طراحی آنها صحبت کنیم. در نگاه اول، می‌توانیم متوجه شباهت‌های زیاد این دو ایرفون شویم. همانطور که مشاهده می‌کنید هر دو ایرفون به گونه ای طراحی شدند که به طور کامل در گوش قرار می‌گیرند. این طراحی نظر بسیاری از کاربران را به خود جلب می‌کند.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

علاوه بر این، این ایرفون‌های بی‌سیم که دارای طراحی سبک و ارگونومیک هستند، با داشتن سه سرگوشی سیلیکونی در سه سایز مختلف، می‌تواند برای هر گوش و با هر سایزی مناسب باشد.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

نکته مهمی که باید به آن اشاره شود این است که این دو ایرفون در برابر خط و خش مقاوم نیستند و نسبت به مدلهایی که مقاومت دارند، نیاز به نگهداری و مراقبت بیشتری دارند. از طرفی دیگر هر دو جفت ایرفون از گواهینامه ضد آب IPX4 برخوردار هستند. با وجود اینکه این گواهینامه هر دو محصول را در برابر آب مقاوم می‌کند، اما توصیه نمی‌شود که آن‌ها به صورت کامل در آب فرو ببرید. یکی دیگر از ویژگی‌هایی که هر دو ایرفون در آن مشترک هستند، برخورداری از دکمه‌های فیزیکی است.

مقایسه تجربه راحتی هنگام استفاده Redmi Airdots در برابر Redmi Airdots 2

از آنجایی که این ایرفون‌ها از پلاستیک ساخته شده اند، گوشی‌های آن‌ها بسیار سبک است. علاوه بر این همانطور که کمی قبل به آن اشاره شد، دارای سه سرگوشی سیلیکونی با سایزهای S (کوچک)، M (متوسط) و L (بزرگ) هستند که تقریبا برای هر اندازه از گوش مناسب خواهند بود. همچنین می‌توان از آنها نه تنها به عنوان هدفون معمولی بلکه هنگام ورزش نیز استفاده کرد چرا که چسبندگی به گوش بالایی دارند و هنگام دویدن یا حرکت از گوش خارج نمی‌شوند که این یک امتیاز مهم و مثبت محسوب می‌شود. اما در مورد پوشیدن آن‌ها، می‌توان از آن‌ها در سایزی که برای گوش مناسب است، استفاده کرد. با این حال (جنس نرم و سلیکونی سرگوشی‌ها) ممکن است برخی کاربران هنگام پوشیدن، احساس راحتی نداشته باشند.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

مقایسه جعبه شارژ Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

همه ما دوست داریم ایرفون یا حتی گوشی و ساعت هوشمندی که از آن استفاده می‌کنیم، به لحاظ دوام باتری، عملکرد خوبی داشته باشند. هر دو ایرفون با ظرفیت باتری مشابه 300 میلی آمپر ساعت عرضه شده اند. این جعبه از طریق پورت micro-USB و کابل شارژ USB تایپ C که به همراه آن ارائه می‌شوند، شارژ می‌شود.

به لحاظ طراحی و امکانات جعبه شارژ باید گفت تفاوت چندانی بین این دو مدل وجود ندارد. هر دو دارای یک پین مغناطیسی هستند و هنگامی که شما درب جعبه را می‌بندید، به شما اطمینان می‌دهد که در اثر حرکت و جا به جا شدن یا حتی برعکس شدن آن، درب جعبه باز نخواهد شد.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

مقایسه سخت افزار و عملکرد Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

وقتی از سخت افزار صحبت می‌کنیم، ممکن است بعضی از مردم تصور کنند که بهترین تراشه‌ها در این دو هدفون قرار گرفته است. اما این تصور در مورد هیچ یک از این دو هدفون صادق نیست. چرا که هر دو با تراشه ای که توسط Realtek ساخته شده، کار می‌کنند. این تراشه Realtek 876T می‌باشد.

با توجه به آنچه گفته شد، یکی از ویژگی‌های برجسته این محصولات، وجود کلید اصلی اضافه شده به هر ایرباد است. این یعنی هر یک از گوشی‌ها به عنوان گوشی اصلی عمل کرده و عملکردهای اصلی (پخش، مکث، تماس، جلو و …) را انجام می‌دهد. این قابلیت مفید باعث می‌شود اگر یکی از گوشی‌ها خراب یا گم شد، بتوانید از گوشی دیگر به عنوان یک هدفون مونو با عملکردی مشابه استفاده کنید.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

مقایسه کیفیت صدا Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

بخشی که در ایرفون‌ها برای کاربران اهمیت زیادی دارد، کیفیت صدا می‌باشد. در این قسمت ما در مورد دو ایرفون بسیار متفاوت صحبت می‌کنیم ، زیرا یکی از آن‌ها یک هدفون True Wireless است، که معمولا کیفیت صدا را کمی کاهش می‌دهد در حالی که دیگری بیشتر روی کیفیت صدا تمرکز می‌کند. هر دو ایرفون دارای یک ویژگی مشترک یعنی وجود درایور داینامیکی 7.2 میلی متری هستند. اگرچه بهترین کیفیت صدا را در اختیار شما قرار نمی‌دهند اما به طور کلی از عملکرد خوبی برخوردار هستند و برای بهتر شنیدن و لذت بردن از آهنگ خود، می‌توانید میزان صدا را به حداکثر برسانید چرا که توانایی ارائه کیفیت خوب را دارند.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

Redmi Airdots دارای موارد زیر است:

  1. وجود صداهای دقیق تر در مقایسه با Redmi Airdots 2
  2. کنترل باس بهتر نسبت به Redmi Airdots 2
  3. یک میان رده بهتر از Redmi Airdots 2

Redmi Airdots 2 از موارد زیر برخوردار است:

  1. تفکیک سازی بهتر در مقایسه با Redmi Airdots
  2. دقت سه برابر بهتر نسبت به Redmi Airdots
  3. صداگذاری بهتر از Redmi Airdots
  4. درجه صدا بهتر از Redmi Airdots
  5. باس بهتر از Redmi Airdots

به هر حال در صورت قرار گرفتن صحیح گوشی‌ها در گوش، این دو ایرباد قادرند صداهای خارجی را تا حدودی مات و ضعیف نگه دارند اگرچه صداهای خارجی هنوز کمی شنیده می‌شوند اما با تنظیم میزان صدا قابل حل است. به طور کلی هر دو عملکرد خوبی دارند.

مقایسه تجربه تماس و صحبت کردن Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

در مورد تجربه تماس‌ها و کیفیت آن‌ها، تفاوتی در میکروفون‌ها مشاهده نشد و در واقع هر دو از میکروفون یکسانی برخوردار هستند. البته کیفیت تماس نیز متوسط است و هنگام برقراری تماس در فضای بسته عملکرد خوبی دارند و مشکل زمانی ایجاد می‌شود که شما در یک محیط شلوغ و پر سر و صدا (فضای باز) قرار گرفته باشید. متوجه می‌شوید که بلافاصله کیفیت صدا و میکروفون دچار افت می‌شوند. صادقانه باید گفت اگر سر و صدای بسیار زیادی وجود داشته باشد، ایجاد یک گفتگوی قابل فهم تقریبا غیر ممکن خواهد بود.

مقایسه ایرفون‌های Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

مقایسه اتصال Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

به دلیل استفاده از بلوتوث نسخه 5.0، قابلیت اتصال این دو هدفون به سایر دستگاه‌ها از کیفیت بالایی برخوردار بوده و علاوه بر این از ثبات بیشتر، سرعت اتصال سریعتر و بهینه سازی باتری برخوردار هستند. محدوده اتصال هر دو ایرفون بین 10 تا 15 متر است. نکته دیگر اینکه، ایرفون‌ها پس از خارج شدن از جعبه و جفت شدن با دستگاه مورد نظر شما برای اولین بار، در دفعات بعد به طور خودکار متصل می‌شوند.

مقایسه عملکرد و ویژگی‌ها

ابتدا ایرفون Redmi Airdots را بررسی می‌کنیم:

سازگاری با iOS و Android

دارای گواهینامه IPX4

کنترل لمسی هوشمند

دستیار صوتی

از طرفی دیگر Redmi Airdots 2 علاوه بر موارد ذکر شده فوق، دارای ویژگی‌های زیر است:

پشتیبانی از پروتکل های HFP/AVRCP/A2DP

تشخیص هنگام قرار گرفتن در گوش

مستر سوییچ دوگانه (Dual master switch)

با این فناوری می‌توانید از هر دو گوشی به هنگام گوش دادن موسیقی یا برقراری تماس استفاده کنید یا آن‌ها را به عنوان گوشی‌های جداگانه به دو دستگاه مختلف متصل کنید.

مقایسه عمر باتری Redmi Airdots و Redmi Airdots 2

همانطور که کمی قبل تر ذکر شد، جعبه شارژ هر دو محصول دارای ظرفیت 300 میلی آمپر ساعت هستند. با این وجود، خود Redmi Airdots دارای باتری های جداگانه با ظرفیت 40 میلی آمپر ساعت است در حالی که Redmi Airdots 2 ظرفیت کمی بیشتر معادل 43 میلی آمپر ساعت را داراست. باتری هر دو ایرفون حدود 3.5 تا 4 ساعت دوام دارند. هر دو ایرفون به طور مشابه در مدت زمان 1.5 تا 2 ساعت به طور کامل شارژ می‌شوند.

جمع بندی و خلاصه مطلب

هر دو دارای طراحی قرار گرفتن به طور کامل در گوش هستند.

هر دو از گواهینامه IPX4 بهره می‌برند.

هر دو دکمه فیزیکی دارند.

در هر دو تراشه Realtek 876T به کار رفته است.

هدفون‌های Redmi Airdots دارای ظرفیت باتری 40 میلی آمپر ساعت و هدفون Redmi Airdots 2 دارای ظرفیت باتری 43 میلی آمپر ساعت می‌باشند.

کمی تفاوت در صدا نیز وجود دارد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *