شیائومی

معرفی سخت افزار Mi 10 شامل Wi-Fi 6، حافظه UFS 3.0، رم LPDDR5 و Snapdragon 865

سلام به همراهان می مارکت. بالاخره انتظارات به پایان رسید و یکی از مهمترین گوشی‌های شیائومی در چین رونمایی شد. همانطور که می‌دانیم تمامی طرفداران شیائومی از مشخصات و عرضه این گوشی شگفت زده شدند و تصمیم گرفتیم تا تعدادی از ویژگی‌های کلیدی پرچمدار جدید شیائومی را با یکدیگر بررسی کنیم. با ما همراه باشید.

Snapdragon 865:

در سال 2020 کوالکام هر آنچه را که از اسنپدارگون 865 انتضار دارید، در اختیار شما قرار می‌دهد. این پردازنده از 5G و نسل پنجم هوش مصنوعی پشتیبانی می‌کند. همچنین پردازنده جدید Kryo 585 امسال 25 درصد عملکرد بهتر و قدرت بیشتری را از خود نشان می‌دهد. بنابر این در این دستگاه جدید از نسل جدیدتر پردازنده‌های 7 نانومتری کمک گرفته می‌شود.

سرعت رم و حافظه Mi 10

UFS 3.0 – LPDDR5 Ram:

به دلیل استفاده از سرعت‌های بالا در شبکه 5G، در 2020 پشتیبانی از حافظه‌های پرسرعت UFS 3.0 و رم LPDDR5 یک مسئله بسیار مهم برای طرفداران شیائومی است. علاوه بر آن کاهش مصرف باتری نیز بسیار اهمیت دارد و جالب است بدانید سرعت حافظه های UFS 3.0 به 2900 مگابایت در ثانیه می‌رسد که تقریبا دوبرابر سرعت حافظه‌های (UFS 2.1 (1450 MB/s است. همچنین سرعت منابع لازم برای خواندن از حافظه در UFS 3.0 تقریبا 60 درصد انرژی کمتری در مقایسه با نوشتن روی حافظه مصرف می‌کند که این در کل 48% انرژی کمتری نسبت به آنچه در UFS 2.1 دیده بودیم نیاز دارد. استفاده از این حافظه پشتیبانی بهتر از محتواهای واقعیت مجازی را فراهم می‌کند. با نسل جدید حافظه‌ها خودتان را برای سرعت بالا آماده کنید!

Wi-Fi 6 در گوشی شیائومی Mi 10

پشتیبانی از Wi-Fi 6:

زمان آن است که شیائومی تغییرات اساسی را برای پرچمداران خود در نظر بگیرد. Wi-Fi 6 عملکرد بهتری در مناطق شلوغ داشته و با وجود اتصال دستگاه‌های زیاد و یا تداخل اتصال عملکرد بسیار مناسبی از خود نشان می‌دهد. دستگاه جدیدی که معرفی کردیم از Wi-Fi 6 پشتیبانی می‌کند که آخرین نسل و پیشرفته ترین نوع وای فای توسعه یافته توسط IEEE است. این وای فای با نام 802.11ax شناخته می‌شود و قادر به تبادل داده با حداکثر سرعت 9.6 گیگابیت در ثانیه، بسیار سریعتر از نسخه (Wi-Fi 4 802.11n) است! این نسخه از وای فای از مصرف باتری بسیار کمتری بهره می‌برد و با استفاده از سیستم TWT تنها در زمان نیاز با مودم ارتباط برقرار می‌کند و در حالت استندبای مصرف باتری بسیار کاهش می‌یابد.

باتوجه به پیشرفت سریع تکنولوژی در سال‌های اخیر، چه تکنولوژی برای شما شگفت انگیزتر بوده؟ فکر می‌کنید در کدام زمینه پیشرفت کمتری صورت گرفته؟ نظراتتون رو با ما به اشتراک بذارید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *